Contacteer ons

Over ons

Matton OrthoMedi is met zijn 30 jaar ervaring een toonaangevend bedrijf in de orthopedische wereld. Met onze vakkennis en advies op individueel niveau trachten wij iedereen de beste oplossing te bieden, ongeacht uw situatie.

Vakkennis

Matton OrthoMedi heeft met zijn 30 jaar ervaring al heel wat expertise opgebouwd. Zowel de personen die in contact komen met het cliƫnteel als de mensen achter de schermen hebben de nodige vakkennis. De individuele kennis en ervaring van deze mensen wordt samengebracht, wat ervoor zorgt dat we het juiste apparaat kunnen aanmeten of maken voor elke patiƫnt, want iedereen is anders.

Onafhankelijk advies

Wij geven u onafhankelijk advies op basis van onze ervaring en kennis. Onze mensen zijn dagelijks aanwezig in verscheidene ziekenhuizen, dokterspraktijken en rusthuizen. In samenwerking met de behandelende arts zoeken we naar de beste oplossing die bijdraagt tot een actiever en mobieler leven. Voor raadgeving in de keuze en het gebruik van een hulpmiddel bent u bij ons aan het juiste adres.

Persoonlijke aanpak

Matton OrthoMedi is een familiebedrijf waar we iedereen persoonlijk benaderen. Dat wil zeggen dat we enerzijds de tijd nemen om te luisteren naar uw verhaal, om u zo op de juiste manier verder te helpen. Anderzijds is het voor ons van groot belang dat iedereen zich welkom voelt bij ons. We streven ernaar om al onze klanten en hun verhaal persoonlijk te kennen om hen zo beter te kunnen helpen.

Wenst u een afspraak of vrijblijvend advies?