Mobility

Mobility, rolstoel

Bent u niet meer zo mobiel? Dan zijn er tal van hulpmiddelen om uw bewegingsvrijheid te verhogen. In onze toonzaal staan verschillende demo-modellen waar we u met plezier meer informatie over geven.

Ziekenfondsen geven een tegemoetkoming voor sommige hulpmiddelen. Hiervoor doet een erkend verstrekker eerst een aanvraag. Ons team staat alvast voor u klaar!

Rolwagens

Ons aanbod

  • Rollators
  • Manuele rolstoelen
  • Elektrische rolstoelen
  • Kinderrolstoelen
  • Antidecubitus kussens
  • Scooters voor binnen en buiten

Rentingsysteem

Bewoners van woon- en zorgcentra kunnen een aangepaste rolstoel huren. Na het gebruik, nemen we de rolstoel terug en passen we die aan voor een andere bewoner.

We kunnen perfect inspelen op uw persoonlijke behoeften omdat we niet gebonden zijn aan een merk. Breng vrijblijvend een bezoek aan de showroom. Onze erkende verstrekkers staan u graag te woord.

Manuele rolstoelen

Foto rolstoel

Een standaard rolstoel is een rolstoel die bedoeld is voor beperkt gebruik per dag. Het wordt gebruikt om zich beperkt te verplaatsen binnenshuis of buitenshuis. Om bijvoorbeeld een persoon mee te nemen naar het park of om boodschappen te doen.

Modulaire rolstoel

Foto rolstoel

Een modulaire rolstoel is een rolstoel die dient voor langdurig gebruik gedurende de dag de persoon moet grotendeels rolstoelafhankelijk zijn. Bij deze rolstoelen kan naargelang de noden van de patiënt extra “onderdelen “ aangevraagd worden om het leven van de makkelijker te maken naargelang het ziektebeeld.

Verzorgingsrolstoel

Foto rolstoel

Is een rolstoel voor patiënten die volledig afhankelijk zijn van derden. De patiënt leeft eigenlijk in deze rolstoel. Deze heeft ook verscheidene positiemogelijkheden zoals kantelbare rug, kantelbare zit. Dit is een rolstoel die heel veel voorkomt in het rentingsysteem.

Actief rolstoel

Foto rolstoel

Elektrische Rolstoelen

Foto rolstoel

Loophulpmiddelen

Vaste steunen

Foto loophulpmiddel, steun

Wielen 2 vaste steunen

Foto loophulpmiddel, steun

Verzorgingsrolstoel

Foto loophulpmiddel, steun

Scooter

Binnenhuisscooters

Foto scooter

Binnen/buitenhuisscooters

Foto scooter

Buitenhuisscooters

Foto scooter

3-Wielers

Kinderrolstoelen

Antidecubitus kussens

Foto antidecubitus kussens

Dit zijn kussens die gebruikt worden voor mensen die langdurig in een rolstoel moeten zitten. Ter preventie van doorligwonden. Ook hier zijn er verscheidene systemen en kussens ter beschikking. Onze specialisten geven u ook hier graag wat meer uitleg over om het beste kussen te vinden voor uw noden. Hieronder enkele merken die we gebruiken.